Sales Legends Werving & Selectie

Pieter gaat weg

Pieter werkt 8 maanden bij je op de binnendienst afdeling. En je bent tevreden over hem. Op maandagochtend komt hij je kantoor binnen gelopen. Pieter oogt wat nerveus en stamelt, ik moet je vertellen. Ik heb een andere baan. Je kijkt hem en zegt: “Dat is jammer maar gefeliciteerd”. En op datzelfde moment vraag jezelf af waar haal ik nu een nieuwe salestopper snel vandaan.

Werving & Selectie

Waar moet je zijn?

Het selecteren van een goed werving & selectie bureau kan lastig zijn. Je legt je vertrouwen in de hand van een ander.  Het is dan belangrijk dat je samen de klik hebt en begrepen wordt.

Een goede salesrecruiter maakt een diepgaande en duurzame match. Een match die afgestemd is op jouw salesproces en (pontentiele) klanten. Maar ook op cultuur, chemie en waarde.

Sales Legends Werving & Selectie

Sales Legends Recruitment optima forma

Je kan bij ons ieder niveau customer support, verkoopbinnendienst of accountmanagement vinden. Een vaste salesrecruiter analyseert tot op detail waar kandidaten aan moeten voldoen. Daarna wordt een wervend profiel geschreven en een shortlist opgesteld door ons geavanceerde recruitmentsoftware. En als laatste bepalen we het wervingsplan en maken uit jouw naam contact met de arbeidsmarkt. 

Z

Volledige focus op alle business-to-business salesfuncties

Z

Senior salesrecruiters die jouw bouwstenen voor succes begrijpen

Z

Diepgaande kennis van sales in verschillende branches

Z

Community van duizenden professionals die wij kennen

Z

Toepassing van innovatieve wervingsmethoden

Z

17 jaar ervaring in salesrecruitment

Werving en Selectie

Sales Legends Recruitment stappenplan

Scanning

Na een uitgebreide analyse van de salesbusiness en organisatie weet jij waar wij staan. De kandidaat niet past alleen bij jou maar bij je klanten.

Sourcing

De (potentiële) kandidaten komen uit onze database, toegangbare online databases, sociala netwerken en via via. 

Kwalificatie

In de eerste kennismaking vertellen wij de unieke punten van jouw vacature en bedrijf. En toetsen op de harde criteria.  

Selectie

De kandidaten worden uitvoerig geïnterviewd en uitsluitend gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten worden aan je voorgelegd.

???????? Wij bieden natuurlijk ook nazorg. Benieuwd naar de mogelijkheden, check de support-pagina’s voor inspiratie.

Meer leren over sales?
Luister naar deze podcast.

Check deze podcast serie “Meet the Legends” op Spotify. Alle achtergrond informatie van sales en salesmanagement uit de dagelijkse praktijk.

Welke salesfunctie vullen wij wekelijkse in voor onze community?

Customer service medewerker

Customer service medewerker

Een medewerker customer service is verantwoordelijk om de problemen en klachten van zakelijke en/of particuliere klanten telefonisch op te lossen.

Salessupport medewerker

Salessupport medewerker

Een salessupport medewerker is verantwoordelijk om de team van accountmanagers optimaal te ondersteunen. In deze rol heb je contact met klanten.

Verkoop medewerker binnendienst

Verkoop medewerker binnendienst

Medewerker verkoopbinnendienst kan een verkoopondersteunend zijn, omzetverantwoordelijk of een combinatie daarvan. Dit is afhankelijk hoe een bedrijf het salesproces en salesmanagement ingericht heeft.

Accountmanager binnendienst

Accountmanager binnendienst

Een account manager is verantwoordelijk voor het telefonisch beheren en werven van nieuwe klanten. Dit zijn klanten in het MKB waarbij tot in tegenstelling van de verkoopbinnendienst, omzetverantwoordelijk bent.

Accountmanager

Accountmanager

Een account manager is verantwoordelijk voor het beheren en werven van nieuwe klanten. De accountmanager heeft veel face-to-face contact met klanten in het mkb en/of grootzakelijk segment.

Accountmanager

Key accountmanager

Een key accountmanager is verantwoordelijk voor de grootste klanten binnen het bedrijf. De key accountmanager heeft een groot omzet aandeel in de salesorganisatie.

Sales manager

Sales manager

Een sales manager is enerzijds verantwoordelijk voor het behalen van omzet en marge doelstellingen en leidinggeven een salesteam. Dit salesteam samengesteld uit accountmanagers binnendienst en buitendienst.

Commercieel directeur

Commercieel directeur

Een commercieel directeur heeft een opdracht te vervullen. De opdracht gaat hij aan voor een aantal jaren. Je kan denken aan het opbouwen en uitbouwen van een salesorganisatie, herstructureren of professionaliseren van salesteam,