Sales Legends Recruitment

Sales Legends Community

Iedereen wil ergens bij horen. Of het vriendengroep, werkplek of een online community. Sales Legends heeft ook een eigen community. Een salesprofessionals en salestalenten die meer uit zichzelf en carrière willen halen. Wil je horen tot de Sales Legends Community horen?

Vertrouwd door mooie werkgevers

Sales Legends Recruitment

Carrière coach

Een inhoudelijke en betrokken recruiter is een echte recruiter. Een recruiter die zijn vak serieus neemt. Onze salesrecruiters begeleiden je gedurende je gehele salescarrière. Wij coachen gedurende je carrière als je vastloopt. En wij zoeken actief naar een volgende salesbaan als jij klaar bent voor een volgende stap. Wij investeren tijd in jou en jij in jezelf.

banSales Legends Recruitment

Carrière check & profiel

Weet jij wat je wil in een volgende salesjob? Met onze salescarrière check krijg je in 2 minuten alle antwoorden. Niet alleen voor nu, maar iedere keer als je jezelf weer die ene belangrijke levensvraag moet stellen. De juiste salesbaan is van levensbelang.

Meer leren over sales?
Bezoek ons online platform.

Diverse video’s en podcast series. Alle achtergrond informatie van sales en salesmanagement uit de dagelijkse praktijk.

Sales Legends Recruitment voor soort salesfuncties

Customer service medewerker

Customer service medewerker

Een medewerker customer service is verantwoordelijk om de problemen en klachten van zakelijke en/of particuliere klanten telefonisch op te lossen.

Lees meer
Salessupport medewerker

Salessupport medewerker

Een salessupport medewerker is verantwoordelijk om de team van accountmanagers optimaal te ondersteunen. In deze rol heb je contact met klanten.

Lees meer
Verkoop medewerker binnendienst

Verkoop medewerker binnendienst

Medewerker verkoopbinnendienst kan een verkoopondersteunend zijn, omzetverantwoordelijk of een combinatie daarvan. Dit is afhankelijk hoe een bedrijf het salesproces en salesmanagement ingericht heeft.

Lees meer
Accountmanager binnendienst

Accountmanager binnendienst

Een account manager is verantwoordelijk voor het telefonisch beheren en werven van nieuwe klanten. Dit zijn klanten in het MKB waarbij tot in tegenstelling van de verkoopbinnendienst, omzetverantwoordelijk bent.

Lees meer
Accountmanager

Accountmanager

Een account manager is verantwoordelijk voor het beheren en werven van nieuwe klanten. De accountmanager heeft veel face-to-face contact met klanten in het mkb en/of grootzakelijk segment.

Lees meer
Accountmanager

Key accountmanager

Een key accountmanager is verantwoordelijk voor de grootste klanten binnen het bedrijf. De key accountmanager heeft een groot omzet aandeel in de salesorganisatie.

Lees meer
Sales manager

Sales manager

Een sales manager is enerzijds verantwoordelijk voor het behalen van omzet en marge doelstellingen en leidinggeven een salesteam. Dit salesteam samengesteld uit accountmanagers binnendienst en buitendienst.

Lees meer
Commercieel directeur

Commercieel directeur

Een commercieel directeur heeft een opdracht te vervullen. De opdracht gaat hij aan voor een aantal jaren. Je kan denken aan het opbouwen en uitbouwen van een salesorganisatie, herstructureren of professionaliseren van salesteam,

Lees meer