Je sales mindset

Sales is net als topsport. Sales is het mooiste vak wat er is. Je verbindt, het is ambitieus, het geeft invulling aan je talent en je moet iedere dag pieken. Je hebt maar één uur de kans als je bij een klant aan tafel zit om te laten zien wat je kan.

Je moet het salesvak serieus nemen. Je moet aan staan in contact bij klanten. De taak en scherpte dat je weet wanneer je succesvol kan zijn. Daarvoor moet je de markt kennen, kennis van zaken hebben en moet je alles van de klant weten. Je moet op zoek gaan naar waar ze hun grootste pijnpunten. En op het moment dat je dat op de juiste manier weet te verpakken, heb je beet.

Sales Captain

Je mag een topverkoper zijn. Maar dat betekent nog niet dat je een goede salesleider bent.

Je zal kennis moet hebben en ervaring op moeten doen om een professional te worden in salesmanagement. En daarvoor moet je leunen op de kennis van anderen. In Sales Captain wordt je geïnspireerd en gemotiveerd door management legendes zoals Ken Blanchard, Stephen Covey, Simon Sinek en vele anderen. Daarnaast kan je veel lezen over hoe je een salesteam succesvol opbouwt, uitbouwt en managet.

Je haalt allerlei informatie uit de tips, tricks, adviezen, geheimen en theorie. Je ontwikkelt je op je eigen wijze. Wordt jij een echte een salescaptain?

Sales Topper

Verkopen is geen moeilijk vak, als je weet hoe het moet. Het probleem is alleen dat er veel verschillende meningen zijn. Er zijn veel uiteenlopende methodieken, waardoor je als startende accountmanager vaak niet weet maar je moet beginnen.

In dit boek heeft Bas Resink op een eenvoudige manier de belangrijkste onderwerpen uitgelegd. Daarmee besteed hij aandacht aan het vak verkopen, jouw carrière en ontwikkeling. 

Op basis van honderden theorieën en eigen praktijkervaring heeft hij alleen geselecteerd wat echt belangrijk is om aan de slag te gaan. Sales Topper: alleen het noodzakelijk, op een makkelijke manier uitgelegd!

365 Sales Lessen

Iedereen wil vooruit. Iedereen wil leren en groeien. En daarvoor heb je experts en mentoren nodig. Je kan het simpelweg niet alleen. heb ze ook nog steeds. Ik leer nog elke dag van de kennis en kunde van mijn “legends”.

Met 365 Sales Lessen word je gemotiveerd door legendes zoals Steve Jobs, Zig Ziglar, Og Mandino, Robert Kiyosaki, Jim Rohn, Brian Tracy en vele anderen. Maar ook door diverse commercieel directeuren van het Nederlands bedrijfsleven.

Je haalt allerlei informatie, tips, tricks en adviezen uit 365 lessen en meer. Je ontwikkelt je op je eigen wijze. Wordt jij een sales topper?