persoonlijk leiderschap

Personal coaching

Soms hebben salesmensen een steuntje in de rug nodig. Misschien om opnieuw te focussen op het werk, misschien om persoonlijke blokkades te overwinnen, of gewoon om efficiënter te leren plannen. We werken vanuit de kracht van de mens zelf. Wanneer voelt de verkoper zich op z’n best, wat zijn zijn of haar sterke kanten en hoe komen we zo snel mogelijk tot het doel dat hij of zij wil bereiken.

verbeteren van je business

Business coaching

Wil jij een business coach die je helpt om als accountmanager meer uit je business te halen? Verken dan jouw mogelijkheden tijdens een gesprek met een van onze business coaches. Zij hebben allemaal een achtergrond als sales expert én een brede ervaring in het salesvak. Dus wordt de baas van je regio, verticale markt of klantenset word.

Top leiderschap

Executive coaching

Als ondernemer of commercieel manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je (sales)organisatie. Je bent verantwoordelijk voor jouw team en het eerste aanspreekpunt voor de mensen om je heen. Voor je organisatie ben je een inspirator en wordt er van je verwacht keuzes en beslissingen te maken en mee te denken over ingewikkelde vraagstukken. Dan is het heel fijn als je een executive coach in kunt schakelen om met je mee te denken. Om een sparringpartner te hebben op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en andere zakelijke vraagstukken.

Geeft je sales carrière richting.
En klim om hoog op de carrier ladder.

Tot op heden heb je een mooie carrière. Maar je loopt iedere keer als je een nieuwe job zoekt tegen dezelfde vraag aan. Wat ik wil? Met onze salescarrière check geef je zelf antwoord op die ene belangrijk vraag. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Het kost je 2 minuten van je tijd.