Salesconsultancy

Ben je nog up-to-date?

Salesorganisaties zijn vaak in decennia gegroeid tot wat ze zijn. Vaak zijn ze opgebouwd uit verschillende ideeën van de medewerkers die hierbij zijn betrokken. Soms lopen er verschillende processen en methodieken door elkaar als gevolg van fusies. Ook is het mogelijk dat de salesbenadering van 10 jaar geleden niet meer up-to-date is voor de huidige marktomstandigheden of het nieuwe productportfolio.

Wat vertelt het salesproces?

Een salesorganisatie verliest naar verloop van tijd haar kracht. Doordat er gewoontes zijn ingeslopen die negatief effect op het resultaat hebben. Sommige processen zijn gebroken en soms sluiten gekozen methodes niet meer aan bij de missie. Door middel van een scan kunnen we de knelpunten in de salesproces blootleggen en verbeteringen adviseren.

Slim salesmanagement

Je volledig voorbereiden op salesmanagement is een must-do voor ieder bedrijf. En dat gaat verder dan alleen het salesproces. Door goed voorbereide salesmanagement realiseer je betere prestaties, resultaten en doelen en loop je voor op de concurrent. Slim salesmanagement bestaat uit het hebben van de juiste salesstrategie, salestactiek en salesafdeling.

Motivatie en verandering

De medewerkers zullen hierdoor de verandering beter begrijpen en ze zullen snel het resultaat ervaren van de nieuwe werkwijze. Door alle medewerkers te betrekken bij het vormgeven en het uitvoeren van de verbetering zal niet alleen een optimaal proces worden ontwikkeld die uniek is voor uw organisatie, maar ook het draagvlak en de acceptatie van de veranderingen zal maximaal zijn door onze aanpak.

Geeft je sales carrière richting.
En klim om hoog op de carrier ladder.

Tot op heden heb je een mooie carrière. Maar je loopt iedere keer als je een nieuwe job zoekt tegen dezelfde vraag aan. Wat ik wil? Met onze salescarrière check geef je zelf antwoord op die ene belangrijk vraag. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Het kost je 2 minuten van je tijd.